duminică, 1 mai 2011

A Royal Wedding II

A avut loc si faimoasa nunta regala, pe care a asteptat-o intreaga lume. Desi ma indoiam putin de vizibilitatea pe care o va avea, se pare ca din primele statistici, in jur de 2 miliarde de oameni de pe intreaga planeta au urmarit evenimentul.
Intr-adevar, a fost o nunta regala pusa la punct in cele mai mici detalii, au existat mii de britanici si turisti pe strazile Londrei care i-au urmarit pe membrii casei regale. Pe langa o nunta, evenimentul a mai fost si un prilej de defilare a rochiilor si palariilor care mai de care sofisticate purtate de doamne. Inca o data, femeile britanice si nu numai nu s-au dezis de celebrele palarii si tinute elegante cu care ne-am obisnuit in Regatul Unit. Mireasa insasi a fost simpla si naturala, dar a avut prestanta unei viitoare printese; asa cum s-a spus in presa, "a intrat in biserica ca o fata oarecare si a iesit o printesa". Pozele oficiale de mai jos, date publicitatii de oficialii Casei Regale, mi se par cu adevarat impresionante si "spun" mai multe despre eleganta si distinctia monarhiei britanice.





Un comentariu:

  1. Rochia ei semana cu rochia unei mirese de prin Mexic sau ceva. Cum sunt nuntile alea pe acolo, cam asa se imbraca miresele alea, deci simpla, nu prea se ridica la nivelul unei printese sau ceva in adevaratul sens al cuvantului.

    RăspundețiȘtergere